Бомба: Нови разкрития за Цветелина Стоянова от гаджето й! Преглеждания: 26866

Гаджето на Цветелина Стоянова проговори
0
5/5 - (1 vote)

Гаджето на Цветелина Стоянова разкри истината за нея!

Цветелина Стоянова и гаджето й не са се разделяли. Александър Любенов, който е резервен вратар на „Левски”, публикува гневен коментар в профила си във Фейсбук, заради спекулациите по адрес на неговата приятелка.

Националната ни състезателка по художествена гимнастика полетя от шестия етаж във вторник и в момента се намира в тежко състояние в „Пирогов”.

Цветелина Стоянова
Гаджето на Цветелина Стоянова проговори

Изписаха се много клюки за това какво я накарало да предприеме тази страшна крачка и да се лиши от живот на своите 21 години. Но приятелят й прочувствено помоли онлайн потребителите да спрат със спекулациите, като благодари на тези, които я подкрепят в трудната й битка за живот.

В социалната мрежа Любенов написа следното: „Едно момиче даде най-доброто за България и сега е време страната да даде същото за нея”, са само част от думите му във Фейсбук. Вратарят помоли да не се петни името и славата на момичето, което не заслужава подобни хулни думи заради това, което е направило за родината си.

Припомняме, че версиите и взаимните нападни предизвикаха грозни сцени и коментари. Взаимно обвиняваха треньорите на Цвети, председателката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, те пък бяха охулени от кръстника на златното момиче.

Версиите, все по-безумни, започнаха да изскачат една подир друга. Според една от клюките дни преди да полети от високо от апартамента на баба си в кв. „Надежда”, Цвети си рязала вените заради това, че гаджето й искал да я изостави.

Но той бе първият, който я посети в болницата. А до момента лекарите още не дават пълна гаранция, че златното момиче ще се оправи. Затова и Александър Любенов моли всички да спрат със срамните и грозни думи, и слухове по техен адрес.

„Благодаря на тези, които се молят и подкрепят Цвети в най-трудния за нея момент. Както и на тези, които са до нея. Тази борба не е само лична, тя е национална. Стискайте палци и се молете!”, прочувствено завършва с написаното на личния си профил футболиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.