Погнаха Слави от Би Ти Ви заради Плевнелиев (Повече за скандала)

Гласувайте за статията

Слави ще получи шут от Би Ти Ви, договорът му няма да бъде подновен заради скъсания президентски портрет

Договорът на Слави Трифонов изтича на 1 септември. Причината няма да е само ниския рейтинг на шоуто му. Скъсаната снимка на президента Плевнелиев доляла масло в огъня.Слави 2

На всички е ясно, че „Шоуто на Слави“ е изтъркано и престаряло. Но политическите бъркотии, които учиндолеца забърква са дошли в повече на телевизията, която го излъчва толкова години.

Това разкриват информирани източници на ПИК. Заради гафа с портрета Слави бе поставен на разпит в предаването „120 минути“. Където трябваше да дава обяснения и да изчисти срама, който нанесе на Би Ти Ви.

Шефовете на ефирната медия били недоволни от сриналия се рейтинг на предаването му. Но и то от развлекателно шоу се превърна в развъдник на несъстоятелни политически идеи. Заприлича на пропаганден клуб от времето на соца.

Освен това Би Ти Ви била обвинена, че дава ефирно време за реализиране на амбициите на задкулисни играчи. На които лице е Слави.

Веднъж Трифонов претърпя провал като подкрепи уволнената чиновничка Валерия Петрова. Като й удари рамо и подкрепа като независим депутат на изборите през 2009 г.

От Би Ти Ви се чудят на какво разчитат величайшите покровители на Слави. Като са наясно, че падне ли от ефир никой няма да се интересува от него.

След като вече е разбрал, че ще бъде аут от националния ефир Гологлавия водещ търсел ново поле за изява. Надявал се да се уреди в известен интернет портал от където да разпространява изявите си, твърдят близки до известни водещ. И с нетърпение очакват да видят от къде ще цъфне Слави.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар