Ето у кого е богатството на Митьо Очите

Ето у кого е богатството на Митьо Очите
4 (80%) 6 votes

Несебърският наркобос не държи големи суми пари в родните банки

Запознати издават, че официалният бизнес на Митьо Очите, е сведен до минимум.

Това се случило, след като през 2008 година несебърският бизнесмен станал обект на интерес на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

Основното дружество на Димитър Желязков към днешна дата е „Агро Стил 2005“.
Именно с него Митьо Очите кандидатства в земеделското министерство по европроекти. Информацията сочи, че са му били отпуснати немалко средства по тези проекти.

Митьо Очите

Несебърският наркобос не държи големи суми пари в родните банки

Припомняме, че през миналата година се развихри грандиозен скандал, след като стана ясно, че несебърският наркобос си е купил скъпи возила с част от тези средства. Тогава той даде обяснението, че инвестицията е направена, за да вози чужденци за еко туризъм.
Чрез тази си фирма Митьо Очите се превърна в едър земевладелец и е собственик на стотици декари нива в селата около Бургас.
Една част от тези земи са засадени с жито и слънчоглед, а друга част са превърнати в елитни лозя.

Това, което прави впечатление е, че фирмата на Митьо Очите е успяла да се сдобие с доста апетитно парче земя в несебърския квартал „Черно море”.
Върху тази земя вече се издига луксозна сграда с търговски обекти и апартаменти. Брокери оценяват имуществото на фирмата му на стотици хиляди левове.

Немалка част от финансите на несебърския наркобос се превъртат през дружеството, в което е управител приятелката му Антигона Янулис – „Сий сайд инвестмън”. Това дружество е собственост на сейшелската офшорка „Адвансед ентърпрайз“ ЛТД, през която се управляват парите на Желязков.

Макар и непряко той има връзка и с фирмата Ер Ви Инвестмънт управител, на която е Радостин Бързанов, по-известен като Радо Слънцето. За него се носи мълвата, че е партньор на Желязков в търговията с дрога по родното Черноморие.
Бързанов започва кариерата си като гард на Васил Илиев и е един от свидетелите на убийството му, но в последствие израства до горните етажи на структурите на някогашната ВИС, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар