Светът гръмна: Мила Кунис и Аштън Къчър хвърлиха бомбата с това признание!

Светът гръмна: Мила Кунис и Аштън Къчър хвърлиха бомбата с това признание!
5 (100%) 1 vote

Мила Кунис и Аштън Къчър са една от най-обичаните двойки сред звездите!

Една от най-харесваните и обичани двойки сред световните звезди – Мила Кунис и Аштън Къчър предизвикаха истинска сензация с новината, която съобщиха. А тя е, че двамата чакат второто си дете.

Да, вестта бе потвърдена официално от техните говорители и се разбра, че красивата Мила Кунис е бременна във втория месец. Щастливите актьори вече си имат прекрасно момиченце, което се казва Уайът Изабел и в момента е на две годинки.

Мила Кунис

Мила Кунис отново чака бебе от Аштън Къчър, новината взриви световните медии

Мила и Аштън признали, че се надяват този път бебето да бъде момче, но искат само да се роди живо и здраво, останалото са подробности. Втората бременност на Мила Кунис породи интерес и у американските таблоиди, които моментално започнаха да жалят Деми Мур.

Припомняме, че Деми Мур и Аштън Къчър бяха заедно доста години, но заради възрастта си, бившата на Брус Уилис не успя да му роди наследник. Дойде и най-кошмарният период за Деми, когато трябваше да научи и приеме истината – а именно, че мъжът, когото обожава, й изневерява с Мила.

„Аштън и Мила Кунис се познават още от времето, когато тя беше на 15 години и играеха заедно в сериал. Разбира се, тогава помежду им не се случи нищо, та тя беше още дете. Любовта им дойде години по-късно, а днес можем да се закълнем, че са един за друг. Деми Мур няма никакви шансове той да се върне при нея“, коментират американски източници пред жълти издания.

Всъщност слуховете, че Деми Мур е седнала да чака Аштън и кърши ръце в отчаяние, са единствено клюки, произведени от медиите. Никой не би могъл да твърди със сигурност дали това е така, или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар