Гаджето на Джаро от „Под прикритие“ в тайна афера с Жоро Илиев

Гласувайте за статията

Сценаристката на „Под прикритие“ била опасно близка с Жоро Илиев, аферата на Ваня Николова с Главния й помага да създаде образа на Джаро

Сценаристката на „Под прикритие“ Ваня Николова едно време била доста апетитна хапка. Общи приятели запознали телевизионерката с Жоро Илиев. А отношенията между двамата били просто приятелски.Жоро ИлиевВаня Николова

Това признава самата Ваня, която от години живее с актьора Билалов.  Само, че познавачи напълно отхвърлят тезата за приятелство. Такова отношения на Главния към жените не може да има. А и Николова по онова време била доста засукана мадама и няма как шефа на „ВИС-2“ да се е въздържал.

Бъдещата сценаристка на култовата кримка „Под прикритие“ тогава била журналистка. По една случайност се озовала на една маса с Жоро Илиев. А мафиотския бос вложил цялото си очарование да я впечатли и да я интегрира в новата й компания.

Той се опитал дори пред всички да пофлиртува с нея. Но бил предупреден, че Ваня е от медиите и мафиотския бос си мерел думите.

Какво точно се случва след тази първа среща остава в пълна тайна. Но запознати разказват, че не е била единствената. Из мафиотските среди се носи слухът, че Главния пращал колата си да я вземе и да я докарат при него. После обратно я връщали за да не се прибира сама по късните часове.

Ваня Николова никога не е признавала, че е имала интимна афера с шефа на „ВИС-2″ и „ВАИ холдинг“. Но по всичко личи колко добре са се опознали. Николова навлиза дълбоко в материята и по-късно Георги Илиев става прототип на Джаро от „Под прикритие“, пише vsekiden.com.

Хубавите чувства, които главната сценаристка на сериала все още изпитва към Главния й помагат да създаде образ на мафиотски бос, който става любимец на публиката с обаятелните си качества.

Ваня Николова признава, че именно познанството й с хора от реалната мафия й помага да създаде реални и интересни образи на български мафиоти.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар