Любопитни факти от живота на Цвети Стоянова преди фаталния скок

Цвети все още е в Отделението по реанимация на „Пирогов”
0

Цвети все още е в Отделението по реанимация на „Пирогов”

Много се изписа и изприказва за гимнастичката Цвети Стоянова, която вчера падна от шестия етаж.

Припомняме, че според прокуратурата и полицията става въпрос за опит за самоубийство. Каква е причината, поради която Цвети Стоянова е пожелала да сложи край на живота си обаче все още не е категорично ясно.

Една от най-големите мечти на световната шампионка по художествена гимнастика е била да е част от ансамбъла за олимпиадата в Бразилия, която ще се проведе през август.
Именно това е било нещото, което Цвети Стоянова си е пожелала в навечерието на един от най-светлите християнски празници – Бъдни вечер.

Цвети Стоянова
Цвети все още е в Отделението по реанимация на „Пирогов”

След скока от шестия етаж на блок в столичния квартал „Надежда”, състоянието на Цвети Стоянова остава критично.
Припомняме, че се наложи вчера да й бъде изваден далакът.
Според шефката на Федерацията Илиана Раева, гимнастичката сама е показала, че не желае да тренира повече и отказала да замине заедно с отбора по художествена гимнастика за Европейското първенство в Израел, след което са Олимпийските игри в Бразилия.

В навечерието на 2016 година Цвети Стоянова си пожелала да е здрава, за да може да се представи достойно в Бразилия.
Това стана ясно от излъчените кадри в предаването „Преди обед”, чийто екип гостувал в дома на Цвети и приятеля й – вратарят на „Левски” – Александър Любенов.
Пред телевизионния екип чаровната гимнастичка демонстрира и кулинарните си умения, приготвяйки неустоима баница.

Александър пък признава, че никога не успява да устои на майсторлъка й и всеки път, щом Цвети приготвя баница се нахвърля като изгладнял вълк.
Любовта помежду им пламнала преди три години. Иначе двамата се познават от по-дълго време, тъй като били съученици в спортното училище.

Отначало като при всички млади хора комуникирали чрез Фейсбук и лека полека нещата помежду им се получили. От думите й за екипа на предаването „Преди обед” става ясно, че Цвети Стоянова е сбъднала детската си мечта да стане гимнастичка, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.