Цвети Стоянова в последното си интервю: Идва момент, в който не издържаш повече

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова е завила в последното си интервю, че спортът й се е отразил на психиката

Цвети Стоянова все още е в тежко състояние, но е контактна

Цвети Стоянова е признала в последното си интервю, че вече не издържа на наложеното й темпо. Преди две седмици красивата гимнастичка даде интервю за рубриката на БНТ HD „Аз съм…“, където говори откровено за кариерата си.

Цвети Стоянова в последното си интервю

Цвети Стоянова в последното си интервю

Пред камерите Цветелина разкрива, че се занимава с художествена гимнастика от както е станала на 7 годинки, когато майка й я е завела за първи път на Герена.

Но в един момент цялото натоварване идва в повече. „Толкова години тренировки и идва един момент, в който не издържаш повече и искаш нещо като другите момичета. Не ми даваше съвестта да се откажа“, признава Цвети.

Тя признава още, че първоначално се е изявявала като индивидуална състезателка и влизането й в ансамбъла й е било доста трудно, макар да я е направило щастлива.

„Мислех, че няма да е толкова трудно, но ми се отразиха като два различни спорта. Трудното е да се се впишеш в отбора, да се разбираш с момичетата, да мислиш за другите“, казва гимнастичката, предават от „24 часа“.

Припомняме ви, че Цвети Стоянова потресе цяла България след като вчера направи опит да сложи край на живота си като скочи от шестия етаж на дома си. Състоянието й продължава да е много тежко, въпреки, че гимнастичката е контактна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар