Митьо Очите имал нова половинка (Вижте Рената – кралицата на скрапа)

Гласувайте за статията

Митьо Очите имал нова възлюбена, Рената Николова изместила Антигона от чаршафите му

Първите последвали Митьо Очите и озовали се пред Шокова зала са две дами. Едната е дъщерята Станислава. Другата е Рената Николова. 26-годишната жена е новото му гадже.

Рената Николова

Рената Николова

Рената е с бялото яке

Рената (с бялото яке) и Станислава пред болницата

Новата половинка на Очите е сменила Антигона. Която роди на несебърския бос син Димитър – младши. Тежкото здравословно състояние след инцидента няма да позволи на двойката да осъществят плановете си.

Димитър Желяков и Рената Николова трябвало да кумуват на ВИП сватба в средата на септември. Появата на Очите пред 500-те гости щяло да го легитимира като нормален бизнесмен в елитните средите в морската столица, пише blitz.bg.

Новата жена до Желязков е дъщеря на Никола Николов. Осъден на доживотен затвор заради съучастие в двойно убийство. Той е собственик на най-мощната частна фирма „Трансинс рециклираща компания“, която се занимава с изкупуване на скрап.

Щерката наследи от баща си бизнеса и сега управлява компанията от супер модерен офис и с активи за повече от 50 млн. лева. Рената става най-личната и богата мома в морската столица. От там е и провзището й – кралицата на скрапа.

Митьо Очите и Рената се влюбват в края на 2012 г. По това време двамата живели в луксозен софийски апартамент. Заедно с гардовете на наркобоса.

През 2013 г Очите сложи край на връзката си с Антигона. Която освен, че му роди наследник отгледа и двете му щерки след смъртта на Тянка. Русокосата жена вече е заменена от богаташката наследница Рената.

Митьо Очите бил толкова луд по новата си, че бил готов дори да убие човек, разказват запознати. Тя е много по богата от разстреляния бос.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар