Нещо страшно се случва с Иван Гарелов

Нещо страшно се случва с Иван Гарелов
5 (100%) 1 vote

Бившият телевизионер не иска и да чуе съветите на лекарите

Нещо много страшно се случва с добре познатия тв журналист Иван Гарелов.

Медиците вече са дигнали ръце с него.
От години го съветват да отслабне, но той не иска да чуе нито дума от това, което му казват.

Напоследък Иван Гарелов направо чупи кантара като се качи. Запознати издават, че бившият Мистър Панорама е станал поне 130 килограма и продължава да се тъпче с всевъзможни боклуци, които допринасят за трупането на наднормено тегло.

От обкръжението на Иван Гарелов разкриват, че докато Люси Иларионов отслабва ударно, а Митьо Пищова се е превърнал в истинска фиданка, той усилено се стреми да поддържа позицията на най-дебел мъж в светските среди.

Гарелов

Бившият телевизионер не иска и да чуе съветите на лекарите

Открай време Мистър Панорама е известен с лакомията си, но не е имал толкова сериозен проблем, тъй като метаболизмът му е работил с достатъчно бързи темпове.

Сега нещата стоят по поста по-различен начин, тъй като с напредването на възрастта метаболизмът му сериозно се е забавил и резултатите са направо плачевни.
В последно време журналистът е заприличал на бъчва, а хората отстрани остават с усещането, че всеки момент ще се пръсне.
Коремът му е толкова окръглен, сякаш е глътнал огромен балон. Очевидци разкриват, че стърчи поне една педя пред колана на панталона.

Учудващо е, че копчетата на ризите му все още не са започнали да хвърчат предвид напрежението, под което се намират.
Съвсем разбираемо напоследък журналистът крачи все по-трудно под напиращата тежест на килограмите си. Всички тези факти обаче по никакъв начин не оказват влияние върху високото му самочувствие.

В понеделник вечер Иван Гарелов и дългогодишната му половинка Донка Стамболийска посетили представление в зала 1 на НДК.
Тя пък се отличавала от тълпата с яркото сако, което привличало вниманието отдалеч.
От години за журналиста се носят легенди, че е в състояние да овършее промишлени количества храна и то за изключително кратко време, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар