Извънредни новини за Митьо Очите

Извънредни новини за Митьо Очите
5 (100%) 1 vote

Изключват апаратите на наркобоса и ще го извадят от медикаментозната кома

Извънредни новини изплуваха за несебърския бос Митьо Очите.

Медиците посочиха, че състоянието на Димитър Желязков се подобрява. Очаква се днес да му бъдат изключени системите за апаратно дишане и да дойде в съзнание.

Според последната информация бургаските медици са успели да извадят и петия куршум от тялото му, за който преди това се притесняваха, че може да изиграе фатална роля.
Според официалната информация от лечебното заведение, в което е настанен Митьо Очите, от сряда вечерта до момента за лечението му са похарчени близо 24 хиляди лева, а не както бяха обявени баснословни суми от порядъка на стотици хиляди левове.

Митьо Очите

Изключват апаратите на наркобоса и ще го извадят от медикаментозната кома

Обществото отново бе разбунено от твърденията на медиците от реанимацията, че към всеки пациент имат еднакво отношение. Всеки един от нас е попадал под ударите на здравната система и знае за какво става въпрос, така че може би е излишно да коментираме тези думи.
Днес Митьо Очите ще бъде изваден от медикаментозната кома, в която медиците го държат вече шести ден.
На практика това означава, че наркобосът трябва да дойде в съзнание.

Лекарите от Отделението по реанимация в МБАЛ-Бургас са на мнение, че жизнените показатели на Димитър Желязков са започнали да се стабилизират и състоянието му видимо се подобрява. За всичко това е допринесъл и фактът, че несебърският наркобос се е грижил добре за здравословното си състояние и няма други здравословни проблеми, които биха утежнили допълнително състоянието му.

Припомняме, че Желязков бе настанен в многопрофилната болница в Бургас в сряда вечерта след престрелката в Слънчев бряг, а състоянието му бе изключително тежко. Претърпя няколко животоспасяващи операции, първата, от които продължи близо 9 часа.
Необходимо бе извършването и на втора интервенция, при която да бъде извършен оглед дали има засегнати органи с недобро кръвоснабдяване.

Най-скъпите медикаменти от цялото лечение на Желязков са тези за регулиране на кръвосъсирването. Само един флакон от него е на стойност 2 300 лева, а до момента за наркобоса са изразходени седем флакона, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар