Нико Тупарев осъди тризначките

Блондинките ще трябва да се бръкнат доста сериозно в джобовете
0

Блондинките ще трябва да се бръкнат доста сериозно в джобовете

Продуцентът Нико Тупарев отряза главата на триглавата ламя – Вяра, Надежда и Любов.

Нико Тупарев успя да ги осъди да му платят солидарно по пет хиляди лева за причинени неимуществени вреди.
Продуцентът на Биг Брадър заведе дело срещу тризначките заради клевета, което на първа инстанция приключи в негова полза. Запознати издават, че персоналният иск срещу Любов е бил отхвърлен.

Имайки предвид двете експертизи на видеозапис от телевизионно предаване, в което тризначките заявяват, че Нико Тупарев им е изпращал женени мъже и се е опитал да ги превърне в жрици на любовта в Лондон и Монако, районният съдия Румяна Запрянова реши, че трите трябва да платят обезщетение на продуцента в размер на 15 000 лева, отбелязва „Струма.бг”.

Нико Тупарев
Блондинките ще трябва да се бръкнат доста сериозно в джобовете

Припомняме, че продуцентът заведе граждански иск срещу триглавата ламя по чл. 45 от Закона за задълженията и договорите като искът му бе за обезщетение в размер на 20 хиляди лева.
Делото стартира при съдия Татяна Маркова, но след излизането й в болничен по майчинство, бе приключено от колежката й Румяна Запрянова.
Автентичността на записа бе проверена от вещи лица от Института по криминалистика и криминология на МВР.

Заключението на експертите бе, че от трите само Любов не е избълвала клевета в телевизионен ефир и именно поради тази причина искът към нея е бил отхвърлен.
Адвокат Виктор Серафимов, който е главен юрист на предаването „Биг Брадър” също бе разпитан в хода на процеса.

Адвокатът обяснил, че твърденията на Вяра, Надежда и Любов за продуцента Нико тупарев са се отразили изключително пагубно върху личното му достойнство и професионалния му авторитет.
Клеветата на тризначките е довела продуцента до състояние, в което му се е наложило да влезе в обяснителен режим не само пред шефовете си, а и пред приятели и роднини.
Заради случката се наложило да се затвори вкъщи и да се изолира от социалния живот, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.