Близък на Цвети Стоянова направи разтърсващи разкрития

Близък на Цвети Стоянова направи разтърсващи разкрития
5 (100%) 1 vote

Кръстникът на Цвети Стоянова направи разтърсващи разкрития за трагедията с красавицата

Ангел Ангелов, който е треньор по бокс и кръстник  на Цвети Стоянова, проговори за трагедията. Той е категоричен, че вина за случилото се има федерацията по художествена гимнастика. Ангелов заяви, че човек в състоянието на Цвети не е трябвало да бъде оставян сам. Потресеният треньор недоумява защо тя не е получила подкрепа от психолозите на ансамбъла. Той допълни, че най-големият психолог в случая е треньорът на отбора.

Отказът на Цвети да присъства дори кат зрител на първенството е достатъчно показателен, че тя е имала нужда от помощ. Ангел Ангелов обвини директно Илиана Раева за случилото се. Той заяви, че колежката му е много добър треньор, но тя е основен двигател в тази трагедия.

Ангел Ангелов разговарял с бащата на гимнастичката. Тя споделила с родителя си, че е била отстранена от отбора, пише БЛИЦ.

Инцидентът с Цветелина Стоянова се случи часове след като стана ясно, че тя няма да участва на първенството в Израел. Малко след като съотборничките  й отлетяха, вестта за трагичната случка, разтърси страната ни.

Вчера в ранния следобед грацията от националния ансамбъл по художествена гимнастика постъпи в „Пирогов“ с тежка политравма. Специалистите от болничното заведение продължават да се борят за живота й. Веднага след приема й тя постъпи в хирургичното отделение, където беше отстранен далакът й.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова споделила с баща си, че е била отстранена от ансамбъла

Красавицата е била контактна при постъпването си в болницата. Тя признала пред полицаите, че е направила опит да се самоубие, тъй като не издържала на напрежението. Гимнастичката се оплакала, че последните събития в живота й са причината да си посегне.

Както вече стана ясно, минути преди да скочи от шестия етаж, спортистката е била с баба си. Възрастната жена излязла, за да купи ягоди на внучка си. Минути след като баба й напуснала апартамента, Цветелина Стоянова скочила през терасата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар