Цялата истина за трагедията с Цвети Стоянова

Цялата истина за трагедията с Цвети Стоянова
5 (100%) 1 vote

Състоянието й остава изключително тежко, тъй като е с политравма

Към този момент състоянието на 21-годишната гимнастичка Цвети Стоянова остава изключително тежко.

Тя все още е в Отделението по реанимация на „Пирогов”, където бе настанена вчера, след като скочи от шестия етаж на жилищния блок, в който живее.
Както вече стана ясно, Цвети Стоянова се е опитала да сложи край на живота си. Тази информация бе потвърдена и от прокуратурата.

Цвети Стоянова все още е на апаратно дишане. Специалистите твърдят, че моментното й състояние не позволява оперативна намеса.

Цвети Стоянова

Състоянието й остава изключително тежко, тъй като е с политравма

Мария Пойразова, която е пресаташе на „Пирогов” даде лъч надежда за Цвети Стоянова като съобщи по-рано днес, че още снощи тя е дошла в съзнание и е контактна.

Състоянието й остава изключително тежко, тъй като е с политравма – има сериозна белодробна контузия, травма в областта на прешлените и корема.
По-рано днес стана ясно, че екс шефката на БФЛА – Мария Гигова знае за здравословния проблем на гимнастичката.

От МВР твърдят, че за момента няма индикации, които да ги навеждат на мисълта, че става въпрос за умишлено причиняване на смърт от друго лице. При извършения оглед на жилището, не е открито предсмъртно писмо, уточни главният прокурор Румяна Арнаудова.
При все, че всичко води към опит за самоубийство, не се изключва изцяло версията и за случайно падане, тъй като парапетът на терасата е доста нисък.

Като цяло за момента мотивите, които са довели Цвети Стоянова до подобно действие остават в пълна мъгла. Две са основните версии, по които работят разследващите – тази, която лансират приятели и познти на момичето и позицията на треньорката й Илияна Раева.

Междувременно кръстникът на гимнастичката Ангел Ангелов обвини Федерацията за състоянието, в което се намира момичето. Той е категоричен, че е скандално спортист от нейния ранг да бъде оставен по такъв начин.
От думите му става ясно, че по всяка вероятност здравословния й проблем е бил свързан с глезена, но допълни, че не е сигурен, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар