Нови разкрития около екшъна с Митьо Очите

Нови разкрития около екшъна с Митьо Очите
5 (100%) 2 votes

Радослав Попов бе едно от издирваните лица след случката на Слънчака

Радослав Попов, който бе един от издирваните за кървавата вендета с участието на Митьо Очите проговори.

В ефира на Би Ти Ви той заяви ясно, че няма нищо общо със стрелбата по Митьо Очите и допълни, че към момента работи за вдовицата на Бай Миле – бизнес дамата Силвия Панагонова, за която се знае, че е свързана със СИК.

По една или друга причина обаче Радослав Попов бе едно от издирваните лица покрай екшъна и снимката му бе редом до останалите лица, които бяха задържани за стрелбата по Митьо Очите.

Митьо Очите

Радослав Попов бе едно от издирваните лица след случката на Слънчака

Младият мъж е категоричен, че нищо не го свързва със случката, която се разигра преди броени дни на Слънчака.

Той самият не скри изненадата си от факта, че снимката му е била наредена до издирваните за стрелбата срещу Митьо Очите лица при положение, че е подавал лично над 50 жалби срещу тях.
Той не скри, че неколкократно е получавал заплапи за убийство от страна на Кузмов.

Информацията сочи, че Радослав Попов е син на един от членовете на бандата на Килърите – Янко Попов-Туцо. Както вече стана ясно той самият работи за вдовицата на Бай Миле. Бил е управител на една от фирмите, отдаващи ресторанти и други места под наем в курорта Слънчев бряг.

Той разкри, че бил в офиса, когато изневиделица нахлули 15 маскирани полицаи, качили го в личния му автомобил и чак след един час станала ясна причината за задържането му.
Униформените го питали къде е бил предишния ден.

Според Радослав Попов зад групата, която бе задържана за покушението срещу Митьо Очите стои не кой да е друг, а бургаският бизнесмен Пламен Петков, а Кузманов работи за него.
В заключение Попов разкри, че заплахите, които е получавал ги има на запис. Момчетата, за които говори редовно му се заканвали, че ще го заколят и ще му изпият кръвта, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар