Асен Блатечки забърка нова любовна каша

Асен Блатечки забърка нова любовна каша
4 (80%) 2 votes

Преди броени дни актьорът е бил засечен с нова изгора

Мачото на българското кино и театър – Асен Блатечки успя да забърка нова любовна каша.

Точно в момента, в който нещата между него и Диляна Попова видимо утихнаха, се задава нова буря, която може да го отвее доста сериозно от семейното му гнездо.
Законната му половинка Катерина Горанова веднъж вече му прости срама, на който я изложи, но този път вероятно ще му покаже пътя.

На Асен Блатечки обаче очевидно не му пука, че ще разбие семейството си и не мирясва с любовните си упражнения.
От арт средите издават, че ори вече е на път да си спечели прозвището Валери Божинов на българското кино и театър.

Асен Блатечки

Преди броени дни актьорът е бил засечен с нова изгора

Той не си взе бележка след грандиозния скандал, който предизвика връзката му с модела Диляна Попова и продължава да се задява с доста по-млади от него дами.

Преди броени дни актьорът е бил засечен с нова изгора – сексапилна брюнетка.
Двамата си гукали в едно от столичните заведения. Отстрани изглеждало като доста задушевен разговор. Естествено вниманието на хората в заведението било привлечено от Асен Блатечки и новата му и те били следени под лупа. На актьора обаче не му пукало и с видимо приповдигнато настроение забавлявал дамата, чието предизвикателно деколте било украсено с огромен татус.

Колеги на актьора коментират, че напоследък сякаш съвсем го е ударил през просото и кротването му след раздялата му с Диляна Попова е било само привидно.
Макар тогава да се върна при Катерина Горанова и дъщеря им, той отново започна да си разиграва коня, сякаш е напълно свободен човек.

Припомняме, че от известно време насам се носи мълвата, че има връзка с Михаела Филева. Очевидно сега на фронта има нова дама, за която все още не се знаят подробности.
Никой не може да разбере от какво са изтъкани нервите на съпругата му, че продължава да го търпи, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар