С Митьо Очите се случи нещо изненадващо

С Митьо Очите се случи нещо изненадващо
4.5 (90%) 2 votes

Несебърският наркобос е на път да прескочи трапа

Митьо Очите за пореден път успя да удиви целия медицински екип, който се грижи за него.

Според последната информация състоянието на Митьо Очите се подобрява с всеки изминал ден.
Въпреки това обаче остава тежко, категорични са медиците.

Той все още се намира в Отделението по реанимация на многопрофилната болница в Бургас. До момента са му били извършени три операции заради сериозните травми, които има на корема, пикочния мехур, белия дроб и крайника.

Митьо Очите

Несебърският наркобос е на път да прескочи трапа

Според неофициално потвърдена от лечебното заведение информация до момента на Митьо Очите са му били прелети над 100 банки кръв и плазма. Все още остава нерешен проблемът с петия куршум. Лекарите твърдят, че ако понечат да го извадят може да причинят смъртта на несебърския наркобос.

Тези дни в медийното пространство се появи информацията, че хората на Митьо Очите са искали от здравния министър Петър Москов да им предостави хеликоптера на ВМА, с който да бъде транспортиран в това лечебно заведение.
Петър Москов обаче категорично отхвърлил искането и отказал да моли военния министър Николай Ненчев да даде позволение. За да се вдигне въпросният хеликоптер във въздуха трябвало и потвърждение на разрешението лично от премиера Бойко Борисов.

От обкръжението на несебърския наркобос искали този летателен апарат, тъй като той може да извърши полета от Бургас до София, без да се налага да презарежда гориво.
Това е единственият летателен апарат в страната ни, който може да извърши подобен преход, без необходимост от презареждане.

Лекарите от бургаската болница също подкрепили искането на хората на несебърския наркобос, тъй като имало реална опасност да издъхне и те не искали това да се случи на тяхната операционна маса.

И докато Митьо Очите продължава да се бори за живота си, неизвестни лица поругаха гроба на охранителя му, който бе убит при престрелката – 46 годишния Александър Алексиев – Сашо Японеца.
Семейството на Японеца поиска ексхумация на тялото и тя бе извършена вчера, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар