Родителят на Илия Павлов не издържа Преглеждания: 8890

Павел Найденов утре навършва 80 години
0
5/5 - (1 vote)

Павел Найденов утре навършва 80 години

Родителят на покойния шеф на „Мултигруп” Илия Павлов – Павел Найденов не издържа.

Той изплака, че на 80-ия си рожден ден ще бъде оставен сам като куче. Нито един от внуците му не се сетил да му се обади и да го зарадва с новината, че ще се видят скоро.
Бившият ресторантьор и управител на заведения за обществено хранене преди 10 ноември 1989 г., утре ще отбележи 80-та си годишнина.

За негово огромно съжаление обаче достолепният юбилей няма да бъде полят както подобава в компанията на най-близките му – децата на Илия Павлов и снаха му Дарина Павлова.

Илия Павлов
Павел Найденов утре навършва 80 години

Всички те са пръснати по света и не са счели за основателна причина 80-ия юбилей на дядо си, за да си организират пътуване до България.

По всичко личи, че бащата на Илия Павлов е напълно забравен от внуците и снаха си.
Единственият внук на Павел Найденов – Илия-Калоян се намира в Колорадо, а двете му сестри Паола и Венцислава са в Лас Вегас и Дубай.
Паола е инструктор по йога и заявила категорично на дядо си, че е прекалено заета, за да пътува два пъти до София за едно лято.

Тя обаче все пак му вдъхнала зрънце надежда с обещанието, че ще го посети в края на август, тъй като тогава ще е в България. Припомняме, че по това време Паола ще пристигне заради петдневния йога и музикален фестивал, който ще се проведе в Боровец и на който тя е съорганизатор. Дали ще й остане време за дядо й обаче си остава загадка.
Нищо чудно възрастният човечец да остане излъган.

Със сигурност възрастният човек се чувства доста огорчен, че ще бъде сам на празника си, но пък твърди, че не им се сърди на децата и няма право на това.
Той влиза в положение и на внучка си Венцислава, която преди време роди.
Мадам Мулти също е прескочила да планира в графика си рождения ден на свекър си, макар че основното й занимание напоследък е да се шляе по света, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.