Страхотия по родното Черноморие след стрелбата по Митьо Очите

Страхотия по родното Черноморие след стрелбата по Митьо Очите
5 (100%) 2 votes

Слънчев бряг е блокиран от данъчни и полицейски проверки

Истинска страхотия е настанала по родното Черноморие след екшъна с Митьо Очите.

Както вече стана ясно, Тодор Славов бе обвинен за смъртта на гарда на Митьо Очите – Александър Алексиев, по-известен като Сашо Японеца.
Към днешна дата бизнесът в Слънчев бряг, който е поделен между групировките се следи под лупа от органите на реда.

Свидетели твърдят, че след кървавата вендета с Митьо Очите, дрогата в Слънчев бряг е изчезнала.
През последната седмица стоката се намира все по-трудно, тъй като преобладаващата част от дилърите са се покрили до отминаването на акцията.

Митьо Очите

Слънчев бряг е блокиран от данъчни и полицейски проверки

Редовни клиенти на клубовете в Слънчев бряг издават, че покрай случката се е повишила и цената на кокаина, който до преди броени дни се търгувал на цена 150 лева за 1 грам, а сега цената му е стигнала до 200 лева, а на места даже я подминава.

От петък вечер курортът е блокиран от данъчни проверки и полицейски акции. Проверени са общо 28 клуба, 150 луксозни возила и 550 човека.
Макар да се носи мълвата, че достъпът до наркотични вещества в курорта е изключително лесен, при извършената полицейска проверка не е бил открит нито един грам дрога. Заловени са само 170 литра алкохол без бандерол.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова пък излезе с нова изцепка по темата, заявявайки, че подобни неща се случват и в останалите страни в Европа. На практика това вероятно означава, че няма как да се направи каквото и да било за решаването на този проблем, освен показните акции, от които ефектът е равен на нула.
А и няма как иначе да е при положение, че за подобни проверки се съобщава предварително и трябва да си пълен идиот, за да не си покриеш нередностите.

На всичкото отгоре Бъчварова изрева, че твърденията, че двамата с министър-председателя Бойко Борисов опъват чадър над Митьо Очите, са абсолютно безумие, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар