Какво се случва с Цвети Стоянова?

Запознати припомнят, че Цвети Стоянова е отпаднала изненадващо от ансамбъла по художествена гимнастика
0

Запознати припомнят, че Цвети Стоянова е отпаднала изненадващо от ансамбъла по художествена гимнастика

Футболистът на „Левски” – Александър Любенов, който е гадже на гимнастичката Цвети Стоянова изпадна в шок от зловещата новина.

Щом научил, че Цвети Стоянова е паднала от шестия етаж на жилищния блок в столичния квартал „Надежда”, Александър изгубил ума и дума. Веднага щом се освестил отишъл в „Пирогов”, където е настанена.

Междувременно от „Пирогов” съобщиха, че Цвети Стоянова е била оперирана и се е наложило да й бъде изваден далакът.
Заради инцидента с приятелката му, футболистът категорично отказа да отиде на стадион „Георги Аспарухов”, където се провежда първата тренировка на отбора му за лятната подготовка.

Цвети Стоянова
Запознати припомнят, че Цвети Стоянова е отпаднала изненадващо от ансамбъла по художествена гимнастика

Медици издават, че състоянието на една от най-добрите родни гимнастички е изключително тежко. Преобладаващата част от нараняванията й са в областта на корема и гръдния кош.
Цвети е била откарана в лечебното заведение в съзнание и е била адекватна, но състоянието й е било изключително тежко.

Александър и семейството на Цвети се молят за спасението на живота й. ужасяващата трагедия се разигра вчера около 14 ч. в блок 319 на столичния квартал „Надежда”.
На този етап все още не е ясна причината, която е довела до тежкия инцидент, който едва не коства живота на гимнастичката.

Запознати припомнят, че Цвети Стоянова е отпаднала изненадващо от ансамбъла по художествена гимнастика и не можа да замине за Европейското първенство, което ще се проведе в Израел.
Мястото й в отбора е било заето от Любомира Казанова. На летище „София” пък треньорката на отбора Ина Ананиева разкри, че Цвети е във влошено здравословно състояние, но така и не става ясно за какво точно става въпрос.

От МВР съобщиха, че на мястото, на което се разигра инцидентът е бил извършен оглед, но според първоначалните данни няма следи от насилие.
Няколко дни преди домакинството на България на турнира за Световната купа в края на май, гимнастичката изкълчи глезен, но взе участие въпреки травмата, пише vsekiden.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.