Ето какво не знаехме за връзката на Цвети Стоянова и Алекс Любенов

Ето какво не знаехме за връзката на Цвети Стоянова и Алекс Любенов
5 (100%) 1 vote

Вратарят е луд от любов по Цвети Стоянова

Цвети Стоянова е голямата любов на Алекс Любенов. Вратарят на сините е луд по грациозната гимнастичка. Двамата имат връзка от две години. Повече от година живеят под един покрив. Гимнастичката живее в дома на футболиста в Банкя. Алекс е в шок от случилото се. Той не може да повярва, че любимата му е посегнала на живота си. След като научил за случилото се, веднага изхвърчал към Пирогов.

Съотборниците на Любенов му завиждат за силната любов между него и красавицата. Футболистите не веднъж са се захласвали по грациозната изгора на вратаря. Но Цвети Стоянова винаги е била вярна на любимия си и никога не е поглеждала встрани.

Чувствата й са взаимни. Алекс Любенов я обожава и има очи единствено за нея. Доказателство за това са огромните букети, с които той я чака на летището след всяка нейна изява зад граница. Заради силната си любов към магнетичната Цвети Стоянова, вратарят се сдобил с прякора Влюбенов.

Цвети Стоянова - Любенов

Любовта на Цвети Стоянова и Алекс Любенов – като в приказките

Намиращата се в момента в Пирогов гимнастичка безспорно е най-атрактивната състезателка в ансамбъла на Ина Анастиева. Красавицата е зодия Дева и преди да стане част от националния ансамбъл е била самостоятелен състезател. Любимото й занимание са разходките с нейното куче, пише ПИК. +

Това денонощие е решаващо за красивата Цвети. В следобедните часове тя претърпя операция за овладяване на силния вътрешен кръвоизлив. Наложи се специалистите от болничното заведение да премахнат оперативно далака й.

В медиите се появи информация, че шансовете тя да остане парализирана са високи. В резултат от падането гимнастичката е получила тежка политравма, засягаща много вътрешни органи.

За сега версията за случилото се е тежък психически проблем, който е тласнал красивата Цвети Стоянова към фаталното решение.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар