Лоша новина за Цвети Стоянова

Лоша новина за Цвети Стоянова
5 (100%) 1 vote

Лекарите с лоша прогноза за Цвети Стоянова

Състоянието на Цвети Стоянова продължава да е критично. Следващото денонощие е решаващо за нея. Красавицата, която претърпя животоспасяваща операция за премахване на далака и овладяване на вътрешен кръвоизлив, остава в реанимация.

Травмите по тялото й са много сериозни. Те са засегнали областта на гръдния кош, гърдите и коремната част. Политравмата може да има сериозни усложнения дори и ако красавицата се възстанови. Рискът тя да остане парализирана е прекалено висок, считат лекарите. Твърде вероятно тя няма да усеща краката си, пише Блиц, позовавайки се на „24 часа“.

Както вече стана ясно, грацията е имала психични проблеми, които са станали сериозни през последните месеци. Тя отказвала да тренира. Изненадващо за всички, тя обявила, че слага край на кариерата си, въпреки предстоящата олимпиада Рио.

Точно деня, в който съотборничките й заминаха за Израел, тя посегна на живота си, отбелязва изданието. Красавицата направи фаталния скок от дома на семейството си в столичния квартал „Надежда“. Повече от година тя не живее там, но често навестявала близките си. Грация живее в Банкя заедно с любимия си Александър Любенов. Никой от семейството на спортиската не е заподозрял намеренията й.

Вестта за инцидента с Цвети завари съотборничките й в Израел, където те ще състезават без нея. Малко преди те да заминат треньорката на ансамбъла заяви, че грациозната Цветелина Стоянова ще бъде заместена от Любомира Казанова, която е резерва.

Веднага след сигнала за случилото се пред блок 319 в „Надежда“ е пристигнал следствен екип. Органите установяват механизма на инцидента. Всички улики сочат, че Цвети е скочила сама, тя не е била бутната от втори човек.

Състоянието й продължава да е критично. Тя все още е в централната реанимация на „Пирогов“. В ранния следобед тя претърпя операция за отстраняване на далака и овладяване на силния вътрешен кръвоизлив.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар