Съсед на Цвети Стоянова направи разтърсващи разкрития за трагедията

Съсед на Цвети Стоянова направи разтърсващи разкрития за трагедията
4.5 (90%) 2 votes

Съсед на Цвети Стоянова направи разтърсващи разкрития

Петър Петров, който е съсед на Цвети Стоянова, направи разтърсващи разкрития пред Дарик радио. Той заяви, че за трагедията трябва да се потърси отговорност от федерацията по художествена гимнастика. Петров допълни, че Илиана Раева е тази, която може да даде отговор на въпроса защо Цвети Стоянова е посегнала на живота си.

Според Петров 21-годишната гимнастичка е преживяла много тежко изключването й от ансамбъла. Стреса и напрежението покрай отстраняването й са причина за трагичното решение, убеден е Петър Петров. Той сподели, че гимнастичката научила едва снощи, че няма да пътува за Израел. Това я разстроило много. Гневният Петров посочи федерацията като отговорна за трагедията с Цвети. Той допълни, че медиите трябва да се обърнат към Илиана Раева и да я попитат колко души, които нямат представа от художествена гимнастика е изпратила като делегация в Израел.

Цвети Стоянова

Съсед на Цвети Стоянова направи разтърсващи разкрития

Според него случващото се е една голяма несправедливост – Цвети, която е допринесла за страната ни да бере душа в „Пирогов“, докато някой друг незаслужено е на нейно място.

Синът на Петър Петров е първият човек, който се е притекъл на помощ на гимнастичката след фаталния полет. Случилото се е голяма трагедия за семейството. При инцидент е загинала и майката на красивата гимнастичка.

Петър Петров допълни, че първо полицията пристигнала на мястото на сигнала. Едва 20 минути след това пристигнал и екип на Спешна помощ. Веднага след като постъпи в „Пирогов“ Цвети беше оперирана от най-добрите специалисти там. Наложи се да премахнат далака й, за да се овладее силния кръвоизлив.

Приятелите на красивата гимнастичка също подкрепят казаното от съседа й. Те са на мнение, че за трагедията с Цвети е виновна федерацията по художествена гимнастика у нас, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар