Ужасяващ слух за Цвети Стоянова (Вижте какво е направила дни преди трагедията)

Ужасяващ слух за Цвети Стоянова (Вижте какво е направила дни преди трагедията)
4.5 (90%) 2 votes

Ужасяващ слух за Цвети Стоянова се носи из спортните среди

Ужасяващ слух за Цвети Стоянова обикаля спортните среди. Както вече и МВР обяви златното момиче на България е направило опит за самоубийство. Това не е първият път, в който грацията посяга на живота си. Само преди няколко дни тя си посегнала, съобщава ексклузивно БЛИЦ, позовавайки се на информация от свои източници.

Факт е, че красавицата не присъства в телевизионната изява на ансамбъла тази неделя. Това учуди феновете й, тъй като момичетата винаги са заедно.

Изненадващото съобщение, което треньорката Ина Ананиева направи часове преди инцидента, допълва картината. Тя заяви, че Цвети Стоянова няма да замине с ансамбъла за Израел поради здравословни проблеми. Блондинката допълни, че гимнастичката има сериозен проблем и състоянието й се е влошило. Тя отказа да навлезе в подробности и допълни единствено, че ситуацията с Цвети Стоянова е много деликатна.

Цвети Стоянова

Това е вторият опит за самоубийство на Цвети Стоянова

След опита за самоубийство, който красавицата направила преди дни, тя е била изпратена при своята баба, за да не е сама. Малко преди фаталния скок 21-годишната гимнастичка помолила своята баба да й купи ягоди. Секунди след като възрастната жена напуснала входа, красивата Цвети полетяла от шестия етаж.

На мястото веднага е пристигнал полицейски екип. До момента на постъпването си в „Пирогов“ Цвети Стоянова е била контактна. С полицаите тя споделила, че е скочила от терасата, защото не издържа на напрежението. Красавицата допълнила, че последните събития много я притеснили.

Състоянието й остава критично. Решаващи за нея са следващите 24 часа. Приятелят й Александър Любенов е плътно до нея. Вратарят е в шок и още не може да асимилира случващото се.

Преди часове Цвети претърпя животоспасяваща операция. Нейният далак беше отстранен с цел спиране на силния вътрешен кръвоизлив. Красавицата е в отделението по реанимация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар