Най-голямата тайна в Игра на тронове: Кой се крие зад калугерката Септа Унела?

Гласувайте за статията

Тя изглежда старомодна и безлична, но всъщност е най-голямата тайна на Игра на тронове

Това вероятно е една от най-големите тайни на сериала Игра на тронове. Една от най-популярните актриси Хана Уодингам предизвика сензация в мрежата, появявайки се без расо и с уникална визия.

Хана, която успешна и като театрална актриса, в личния си живот изобщо не прилича на монахинята от известната поредица.

Тя е жената, която крещи след кралицата Серсей „срам“ по време на скандалната й разходка без дрехи, и жена, която никой не иска. Септа Унела в „Игри на тронове“ се играе Хана Уодингам, която е истинска красавица, когато свали сивите дрехи на монахиня.

Хана Уодингам е известна със своята работа в телевизията, като е изпълнявала и роли в сериалите „Couping“, „Footballers Wives“, „My Family“, „Benidorm“ и „Partners in Crime“. Тя е сред най-известните английски актриси и се радва на огромна популярност в родината си.

Красавицата с руса коса и сини очи, доста успешно се забавлява да шашка феновете си и то не само с ролята си в сериала. Когато за първи път се появява в лентата, никой не успява да свърже строгата монахиня с една от най-големите британски звезди. Истинска истерия настава, когато на премиерата на втория сезон, актрисата се появява в одеяние, което няма нищо общо с образа й на монахинята.

Медиите са втрещени, зрителите още повече, а някои отказват да повярват, че красавицата на червения килим и звездата от сериала са едно и също лице. Адмирации не само за прекрасната Хана, но и за гримьорите, които успешно я преобразяват в строгата калугерка Септа Унела.

Най-голямата тайна в Игра на тронове - кой се крие зад образа на Септа Унела

Най-голямата тайна в Игра на тронове – кой се крие зад образа на Септа Унела

Освен в тв поредицата Хана се изявява успешно и като театрална актриса, а в личния си живот съвсем пък не прилича на монахинята от известната поредица, даже и по характер.

septa-unela-5

Не вярвате ли? Убедете се сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар