Какво се случва на гроба на гарда на Митьо Очите?

Какво се случва на гроба на гарда на Митьо Очите?
3.67 (73.33%) 3 votes

Вчера тялото на Александър Алексиев бе ексхумирано

Странни неща се случват на гроба на убития охранител на Митьо Очите – Александър Алексиев.

Близки на гарда на Митьо Очите проплакаха, че гробът му е бил разкопан. Предполага се, че поругаването на гроба му, е било извършено от крадци, които най-вероятно са търсели златния часовник, за който медиите писаха, че му е бил подарен от Митьо Очите преди броени дни.

Братът на Алексиев не изключва вероятността гробът да е бил поруган и от хора на Божо Кравата като отмъщение за кървавата вендета, в която бе вкарана и неговата престъпна група.

Митьо Очите

Вчера тялото на Александър Алексиев бе ексхумирано

Семейството на Александър Алексиев забелязали в понеделник, че гробът е като бойно поле. Съпругата, майката и братът на Алексиев се хванали за главите, когато видели картината – кръстът бил захвърлен настрани, а цветята и венците били пръснати наоколо.
На всичкото отгоре било разкопано и по цялото продължение на гроба.

Според семейството на гарда на Митьо Очите, извършителите на деянието са ровили на 30-40 сантиметра дълбочина.
За няколко часа мястото бе блокирано от униформени, а семейството на Алексиев поиска тялото му да бъде ексхумирано и вчера молбата им бе удовлетворена.
Братът на Алексиев смята, че който и да е осквернил гроба му по всяка вероятност е било заради митичния часовник, за който се твърдеше, че Желязков му е подарил, след като гардът решил да напуска и да си гледа живота.

Братът на Алексиев и семейството му обаче са категорични, че несебърският наркобос никога не му е подарявал такъв часовник.
Вандалите вероятно са били провокирани от информацията в медиите, че Александър Алексиев е бил заровен със златния часовник, но по някаква причина са се отказали доста преди да стигнат до тялото.

Припомняме, че още през миналата седмица анализатори предрекоха, че след кървавата вендета ще има отмъщение, но то ще бъде извършено след като МВР приключи с показната си акция срещу мутрите по родното Черноморие, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар