Ивана крие тайна афера с Митьо Очите (Повече за интимната им връзка)

Гласувайте за статията

Ивана и Митьо Очите били  любовници, певицата търчи в болницата да се види с разстреляния бос

Разстрела на Митьо Очите хвърли в ужас фолк певицата Ивана. Тя отмени всичките си ангажименти и хукна към Бургас. За да го посети в болницата.Митьо Очите 0Ивана 2

Часове, след като новината, че Митьо Очите е надупчен с 5 куршума взриви обществото Ивана се озовала пред лечебното заведение. Където Очите бере душа. Заради критичното му състояние тя не била допусната да се види с него. Но свидетели разкриват, че била подпухнала от плач. А по-късно била засечена да пали свещ и да се моли за здравето му в бургаска църква.

Ивана е имала афера преди години с Димитър Желязков, твърди наш ежедневник. Те били любовници през периода на 1998 и 2000 година.  Все още неизвестната по онова време изпълнителка прави аборт от несебърския гангстер.

И Митьо Очите и Ивана по онова време са семейни. Тя е омъжена за любовта си от училищната скамейка – Валентин. Слуховете твърдят, че именно заради Очите тя се развежда със съпруга си,пише Hotarena.net.

Въпреки, че връзката им не е много трайна и се разделят през 2000 г Ивана и Димитър Желяков и до днес са си приятели. Дори абортът, който прави от него не разваля отношенията им. Близки приятели са и в момента, твърдят запознати.

Според слуховете Ивана щяла да пее на негово тържество. Поканил я лично дни преди да стане жертва на атентата срещу него.

Ивана винаги е твърдяла, че Митьо Очите е съвсем различен от човека, който медиите го изкарват. Истината за него била съвършено друга.

Въпреки, че вчера несебърския бос бе опериран за трети път никой не се наема от лекарите да каже, че животът му е вън от опасност.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар