Последни новини за състоянието на Митьо Очите

Последни новини за състоянието на Митьо Очите
3 (60%) 2 votes

Митьо Очите претърпя операции на единия крайник, белия дроб, корема и пикочния мехур

Митьо Очите безспорно е най-обсъжданият пациент на бургаската многопрофилна болница. След поредицата от операции, които претърпя, състоянието му остава тежко. Въпреки, че някои от показателите му имат леко подобрение, към настоящия момент състоянието му е критично.

Лекарите все още не се наемат с категорична прогноза за състоянието му. Според тях е невъзможно да бъде направена такава на този етап. Прогноза може да се направи едва когато пациентът започне процедури по раздвижване. За сега няма такава вероятност, убедени са специалистите.

Все още остава пълна мистерия и петият куршум, пронизал тялото на боса. Лекарите не изключват вероятността една от раните в гърдите на пациента да е причинена от куршум. Задълбочените скенерови изследвания не показват наличието на такъв.

Митьо Очите

Състоянието на Митьо Очите остава критично

С цел овладяване на кръвоизлива е била извършена и операция на дебелото черво.При интервенцията са премахнати цели 40 сантиметра от органа. За сега кръвоизливът е овладян. Но това не е повод за оптимистични прогнози. Опасността, която все още не е отминала, е свързана с риска тялото на Митьо Очите да отхвърли преливаната в него кръв. Всяко несъответствие между кръвта в тялото му и вливаната в него кръвна плазма, може да се окаже фатално.

Случилото се с Митьо Очите предизвика бурен обществен дебат в мрежите. Фактът, че за лечението на мафиота са пръснати над 200 000 лева на фона н стотиците боледуващи деца, за които държавата не дава и стотинка, разбуни духовете. Обществеността недоволства от начина, по който се изразходват средствата в родното здравеопазване.

Припомняме ви, че при престрелка в курорта Слънчев бряг загина един от гардовете на Желязков – Александър Алиев. Освен Митьо Очите пострада и още един мъж, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар