Вижте последната изповед на Митьо Очите преди разстрела

Вижте последната изповед на Митьо Очите преди разстрела
5 (100%) 1 vote

Досега Митьо Очите е давал само няколко интервюта

Митьо Очите рядко дава интервюта. В последното интервю, което даде за Нова тв, той заяви че има възможност да работи това, което пожелае. Несебърлията, че след убийството на съпругата му, неговият имидж е бил напълно очернен и съсипан от журналистите. Но въпреки това той няма да остане без работа, тъй като има богати приятели, които винаги биха му помогнали.

Босът от Несебър заяви, че много се гордее със себе си и би желал децата му да приличат на него. Той сподели и какво се крие зад прякора му очите. От малък всичко го наричали така заради красивите очи, които има. Желязков отрече, че се е занимавал с разпространение на забранени вещества. През 90-те години е изхранвал с рапаните, които вадел от морето. Занимавал се и с охранителна дейност. След това в живота му се случили събития, които го променили завинаги. Той не крие, че е взимал пари назаем.

Босът признава, че няма нищо общо с обвиненията, които му приписват. В изповедта си той споделя, че никога не е бил хващан със забранени вещества. Слуховете за него се разпространяват от хора, които той не познава. Митьо Очите е категоричен, че и те не го познават, пише БЛИЦ.

Митьо Очите

Митьо Очите се гордее със себе си

Към момента състоянието на простреляния Димитър Желязков остава критично. Лекарите не се наемат с прогноза за него. Въпреки, че кръвоизливът вече е овладян, все още има опасност за живота му. Голямото количество кръв и соли, което денонощно се доставя на пронизания с пет куршума Митьо Очите, има вероятност да предизвика обратен ефект. Възможно е тялото му да отхвърли кръвта.

Днес най-обсъждания пациент на спешния център в бургаската болница претърпя още една операция. Дебелото му черво вече е скъсено с цели 40 см с цел овладяване на силния кръвоизлив. Но специалистите са категорични, че все още е твърде рано за прогнози.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар