Мистерия с петия куршум, пронизал Митьо Очите

Гласувайте за статията

За лекарите втората рана в гърдите на Митьо Очите остава загадка

Втората рана в гърдите на Митьо Очите остава загадка за лекарите. Те все още не могат да си обяснят от какво е причинена тя. Хипотезата за пети куршум в тялото на боса не е е потвърдена. Съдейки от отвора на раната през него е преминал куршум. Но след поредица от прецизни прегледи със скенер такъв не е открит. Източник на ПИК разкри, че вероятно лекарите търсят куршум-фантом.

Днес Димитър Желязков претърпя  още една операция. Основният проблем е свързан с преливането на кръв. Въпреки, че кръвоизливът на несебърлията вече е овладян, има риск тялото да отхвърли преливаната кръвна плазма. Дори най-голямото светило в медицината не може да даде гаранция, че тялото на Очите ще приеме вливаната кръв. До момента за Желязков са изразходени 100 банки кръв.

Съществува риск тялото му да откаже огромното количество кръв и соли. Това зависи изцяло от бъбреците, мозъка и черния дроб. Функцията на тези органи се поддържа чрез медикаменти и съответната апаратура. Все още Митьо Очите остава на командно дишане.

Митьо Очите

Мистерия с петия куршум в тялото на Митьо Очите

С цел овладяване на кръвоизлива от дебелото черво на боса са премахвани цели 40 сантиметра. Но въпреки това няма гаранции, че той ще се възстанови.

Показателите на трите органа, от които зависи дали тялото на Желязков ще приеме вливаната кръв, са обнадеждаващи. Но въпреки това лекарите не дават прогнози за живота на пациента.

Прогноза за бъдещото функциониране на тези органи може да се даде, едва когато тялото на простреляния мафиот започне да се раздвижва. За сега няма такава вероятност.

Информацията, че за лечението на най-обсъждания пациент в бургаската болница са били похарчени 200 000 лв стана причина за бурни дебати в социалните мрежи. Повечето потребители осъждат остро факта, че държавата харчи баснословни суми за лечението на личност като Митьо Очите с богато криминално досие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар