Рут Колева скочи на Слави Трифонов

Рут Колева скочи на Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote
Певицата Рут Колева сформира група във Фейсбук „Не искам Слави в политиката!“

Огън и жупел хвърля по Слави Трифонов певицата Рут Колева. Омразата на изпълнителката към Дългия, която датира от години, стигна дотам, че изпълнителката започна да агитира в социалните мрежи против шоумена – пише „България днес“.

Рут Колева се е съюзила със сина на продуцента Маги Халваджиян – Бедрос, и двамата в момента са най-върлите противници на Дългия. Те са сформирали група във Фейсбук, озаглавена: „Не искам Слави в политиката!“. Само за седмица двамата са събрали стотици съмишленици, чиито брой непрестанно расте – отбелязва изданието.

Сред неприятелите на Слави Трифонов са цялата рода на Халваджиян. Вечната битка между шоумена и Магърдич премина ново ниво и дългокосият продуцент открито заяви, че е против Дългия и амбициите му за влизане в политиката.

От години Рут Колева не пропуска да захапе Дългия

От години Рут Колева не пропуска да захапе Дългия

От известно време темата, която вълнува най-много Рут Колева е Трифонов и певицата постоянно намира начини да захапе шоумена. След скъсването на снимката на президента Росен Плевнелиев в ефира на шоуто Колева не се стърпя и определи Дългия като алчен хитрец без никакви таланти.

„Той без особено чувство за хумор, правоговор, красота или глас стана най-голямата звезда на България. И безспорно е недосегаем откъм фенска маса. След някоя и друга година ще му вдигнат паметник, ще кръстят булевард на негово име“ – избухна в социалната мрежа Рут Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар