Престрелката на Слънчев бряг заради оборот от 2 милиона на месец

Престрелката на Слънчев бряг заради оборот от 2 милиона на месец
5 (100%) 1 vote
Божо Кайена отказал да плаща такса „дилър“ на Митьо Очите

Престрелката на Слънчев бряг, която докара Митьо Очите до медикаментозна кома, била заради оборот от 2 милиона лева на месец – пише „България днес“. Парите идвали от продажбата на наркотици в курорта и околността. След влизането на Димитър Желязков в затвора наркопазарът бил разграбен от дребните риби. Това разкриват пред изданието разследващи, които са работили по делата на несебърския наркобос. Ченгетата са категорични, че тази версия за стрелбата е най-вероятна, тъй като подобно меле може да се заформи заради колосалните приходи.

Миналата седмица около 30 мутри на Митьо Очите влязоха в челен сблъсък с антуража на местния бизнесмен Божо Кайена в ресторанта му. Въпреки че официално се твърди, че престрелката била заради паркомясто и псувни, спецченгетата я определят като част от гангстерската война за пазара на наркотиците на Слънчака.

Божо Кайена се опълчил на Митьо Очите

Божо Кайена се опълчил на Митьо Очите

Междувременно, от полицията нито били чували, нито подозирали за търканията в ъндърграунд средите. Те нямали и идея за срещата на Митьо Очите с Божо Кайена, като дори не свръзвали имената им с наркобизнеса.
И докато несебърския бос се бори за живота си, 18 бабаити бяха натикани в ареста за разпити. Само един от обявените за издирване участници в мелето бе освободен. Това е управителят на дискотека „Викинг“ и син на Янко Попов-Туцо – Радослав. Оказало се, че младежът, който учи право в София, въобще не бил на мястото на престрелката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар