Румяна Бъчварова със скандално признание за Митьо Очите

Румяна Бъчварова със скандално признание за Митьо Очите
5 (100%) 2 votes

Състоянието на несебърския наркобос остава критично

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова направи признание за Митьо Очите, с което скандализира обществото.

От думите на Румяна Бъчварова стана ясно, че до болничното легло на несебърския наркобос стои на пост полицай, който го пази.
Вътрешният министър поясни, че това се е наложило заради реалната опасност да бъде направен опит Митьо Очите да бъде убит.
„Опасението идва от близките му, а Министерството на вътрешните работи прави това, което е необходимо”, посочи Бъчварова в ефира на Нова тв.

Румяна Бъчварова

Състоянието на несебърския наркобос остава критично

С това признание вътрешният министър отново разбуни обществото. Хората в малките населени места недоволстват, че често пъти стават жертва на брутални обири и никой не им обръща внимание, а сега полицията пази един престъпник, тъй като има опасност да го убият.
Обществото недоволства и от факта, че се пилеят луди пари за спасяването на живота на един престъпник, който може би е отнел множество човешки животи.

Припомняме, че по непотвърдена информация лечението на Митьо Очите до момента възлиза на стойност около 200 хиляди лева. Изпълнителният директор на МБАЛ-Бургас – д-р Георги Матев се опита да успокои напрежението като посочи, че всеки един пациент в Отделението по реанимация струва доста скъпо. Той посочи, че през отделението им на година минават около 200 души е лекарският екип се грижи еднакво за всички тях, без оглед на това кой какъв е.

За тях всеки един човек е преди всичко пациент, който има нужда от помощ. Д-р Матев заяви, че еднодневното лечение на такива пациенти възлиза на стойност около 2-3 хиляди лева на ден.
Преди няколко години само за заболелите от птичи грип, които били 20-30 човека, отделението е похарчило стотици хиляди лева, тъй като са внасяни скъпи медикаменти от Швейцария.

В заключение той заяви, че подобни отделения винаги са губещи, тъй като не бива дофинансирано от касата.
Според последната информация състоянието на Димитър Желязков остава критично, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар