Румяна Бъчварова: Пазим в болницата Митьо Очите, боим се да не го убият!

Румяна Бъчварова: Пазим в болницата Митьо Очите, боим се да не го убият!
5 (100%) 1 vote

Румяна Бъчварова обяви, че МВР зорко пази Митьо Очите, страх ги е да не го гръмнат пак

Вътрешната министърка Румяна Бъчварова обяви, че полицията зорко пази Митьо Очите. Властите не изпускат от поглед подземния бос, след престрелката миналата седмица, при която той бе прострелян в Слънчев бряг. Той се намира под денонощна охрана в болницата и никой не се допуска при него, без да бъде проверен. „До леглото му има полицай, понеже семейството му се страхува, че може да го убият. Правим каквото е необходимо, за да го опазим“, заяви вътрешната министърка.

Тя даде интервю за „Здравей България“ по Нова телевизия, в което коментира случващото се с мафиота. Както е известно, миналата седмица той бе тежко прострелян при престрелка с представители на ъндърграунда, като състоянието му продължава да е изключително тежко.

Вътрешната министърка призна, че са имали информация за действащата група в Слънчев бряг, но не и достатъчно доказателства, за да ги заловят наистина. Тя обаче не коментира смята ли да поиска от законодателните комисии в парламента, промени в закона, които да позволят на органите по сигурността, да действат превантивно при такива сигнали и да предотвратяват подобни престрелки, особено, когато е заплашен и живота на хиляди мирни граждани и туристи.

Бъчварова заяви още, че липса на страх и усещане за безнаказаност, или твърде много страх, са една от причините Митьо Очите да се впусне в такава престрелка. Тя обаче коментира и друг случай, при който в медиите се получават сигнали за търговия с дрога в училищата, но не и в полицията. „Лесно е да вдигнеш медиен шум по проблем, но в същото време не можеш да докажеш твърденията си — затова подобни сигнали постъпват по-рядко при нас“, оправда се тя.

Румяна Бъчварова обяви, че пазят от убийство Митьо Очите

Румяна Бъчварова обяви, че пазят от убийство Митьо Очите

Румяна Бъчварова отхвърли и обвиненията на ген. Атанас Атанасов, който заяви, че вътрешния министър и премиерът дължат постовете си именно на големите наркокартели и допълни, че ще съди генерала за клевета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар