Митьо Очите дойде в съзнание, но за кратко (Лечението му по 3 бона на ден)

Гласувайте за статията

Митьо Очите продължава да е в критично състояние

Митьо Очите е с тежки травми на белия дроб, корема, пикочния мехур и един от крайниците

Митьо Очите е дошъл в съзнание, но за съвсем кратко. Това предават източници от болницата, където е настанен наркобосът, а лекарите продължават да се борят за живота му. По думите им, Димитър Желязков е отворил очи късно в събота вечерта, но лекарите са предпочели да го задържат в състояние на безсъзнание.

Митьо Очите

Митьо Очите

Опасността за живота му остава, съобщиха от отделение „Реанимация“ в МБАЛ. Травмите му са на бял дроб, корем, пикочен мехур и един от крайниците, като основният проблем остава загубата на кръв.

Прелива му се кръв и плазма против съсирване, като на практика в организма му вече не е останала негова кръв. При това положение не е изключено органите му да започнат „да изключват“ един по един.

Организмът му се поддържа изключително медикаментозно.

В горната част на гръдния му кош все още е заседнал един от изстреляните по него куршуми като на този етап ваденето му е изключително рисковано, предават от vsekiden.com.

Сумата на ден за лечението му пък е от порядъка на два-три бона на ден. Сумата е различна в зависимост от състоянието на болния и вида на медикаментите, които са необходими за лечението му. Това обясни д-р Георги Матев, изпълнителен директор на МБАЛ – Бургас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар