Погребаха гарда на Митьо Очите (Снимки от погребението)

Погребаха гарда на Митьо Очите (Снимки от погребението)
2 (40%) 1 vote

Дъщерята на Митьо Очите дойде на погребението на Сашо Японеца, Станислава е тотално съсипана

Целият ъндърграунд се стече да изпрати гарда на Митьо Очите. Станислава Желязкова се появи цялата в черно, разказват свидетели. Дойде да си вземе последно сбогом с най-доверения човек на баща си.дъщерята на Митьо Очите

Дъщерята на Митьо Очите видимо е в нестабилно състояние. Сякаш всеки момент  ще се срине. Но въпреки, че денонощно стои в болницата да следи за състоянието на татко си не пропусна траурното събитие. Макар  да няма категорично потвърждение, че несебърския бос се стабилизира.

Нас погребението на Александър Алексиев бе забелязана млада блондинка. Тя потресе опечалените с провокативното си облекло. Сякаш бе тръгнала на тежка сватба. А не на погребение, клюкарстваха хората.

Красавицата скандализира с тоалета си. Черната й рокля бе без гръб. Всички недоумяваха защо се е стъкнала по този безумен начин, научаваме от blitz.bg.Неизвестната блондинка

Никой не разбра коя е дамата дръзнала да отиде на погребение с бална рокля. Дали е роднина на Сашо Алексиев или негова интимна приятелка? Не стана ясно.

До сега не се е случвало дори в мутренските години медии да бъдат допускани толкова близко до траурен ритуал и погребение на гангстер.

Само неколцина журналисти бяха забелязани в гробищния парк. Те за изненада не бяха атакувани или нападнати както се случи пред болницата. В първите минути след инцидента.

Явно, че всички бяха респектирани от полицейското присъствие. Цивилни полицаи под прикритие и спецченгета дебнеха кои от крими средите ще отидат да се простят с гарда на Митьо Очите. Но присъствието им бе дискретно. Не се набиваха на очи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар