Динко от Ямбол влиза във „ВИП Брадър“

Динко от Ямбол влиза във „ВИП Брадър“
3.67 (73.33%) 3 votes
Ловецът на бежанци Динко от Ямбол взима рекорден хонорар от 100 бона

Динко от Ямбол, прочулият се като „Ловецът на бежанци“, ще е големият коз на „ВИП Брадър“ тази есен – разкрива „Уикенд“. Провинциалният примитив, който се превърна във всенароден любимец, залавяйки мигранти на границата, е подписал преди дни договор с продуцента на шоуто – отбелязва изданието.

Ако се вярва на мълвата, Динко от Ямбол е успял да договори рекорден хонорар за изявата си. Ямболията ще прибере 100 хил. лева, за да ръси мъдрости от ефира на националната медия. Половината пари ще му бъдат преведени авансово като капаро. Причината е, че Динко е бил настоятелно ухажван и от другото риалити шоу, което ще върви през есента – „Фермата“. То ще се илъчва по Би Ти Ви на „гърба“ на „ВИП Брадър“.

Динко от Ямбол сам определил цената си

Динко от Ямбол сам определил цената си

Тази година аграрното шоу ще включва и знаменитости, което се очаква да увеличи значително гледаемостта му. Двата частни канала ще се впуснат в люта битка за всеки зрител и Динко от Ямбол е бил първият участник, за когото са се сборили екипите.

„Звъняха ми и от двете предавания. Казах им – който ми даде 100 бона, ме има. От „ВИП Брадър“ отговориха на офертата и ми дадоха договор“ – разяснява ситуацията Динко от Ямбол.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар