200 бона глътна лечението на Митьо Очите до сега

Гласувайте за статията

Усилията да спасят Митьо Очите е коствало над 200 бона на държавата, но наркобосът бил здравноосигурен

В борбата за живота на Митьо Очите лекарите са похарчили над 200 000 лева. В тази сметка влизат двете спешни операции. Които бяха животоспасяващи.

Освен операциите са включени и всички използвани медикаменти. Както и преливането на кръв.

Само до този момент във вените на Димитър Желяков са вкарани 120 банки с кръв. Използвани са и най-скъпи инжекции от специалистите реаниматори в усилията си да го върнат към живота и да го стабилизират.Димитър Желязков

Само една единствена ампула от използваните за лечението на несебърският бос струва около 3 бона.

Въпреки положените усилия на лекарите състоянието на Митьо Очите все още е тревожно. Вече три дни простреляния се лута между живота и смъртта. За първи път вчера специалистите дадоха положителен знак, че има някакъв шанс да се отърве и да живее. Заради силния си организъм има голям шанс да се пребори за живота си.

Според експертното мнение на реаниматорите малко хора биха оцелели след такава тежка кръвозагуба. Едва през изминалия ден те овладяха най-големите кръвоизливи. Практически са овладели отключилият се синдром ДИК. Който се прояви при Митьо Очите вследствие масираните кръвоизливи от многото прострелни рани.

От болницата са пестеливи с прогнозите за състоянието на наркобос N 1. Много смело е да се твърди, че има напредък към подобряване. Ако стабилизирането продължи с положителен знак след два дни се очаква Митьо Очите да претърпим още една нова хирургическа интервенция. Към момента пациента се поддържа в изкуствена кома, пише вестник Телеграф.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар