Зетят на Митьо Очите виновен за касапницата

Зетят на Митьо Очите виновен за касапницата
1 (20%) 1 vote
Васил, кандидат-зетят на Митьо Очите, е виновен за кървавата касапница в Слънчев бряг – пише „Уикенд“

23-годишният Васил е гадже на голямата дъщеря на несебърския мафиот – Станислава. Двамата са заедно от 3 години и планират сватбата си.
„Това лято Митьо Очите реши да вкара зет си в бизнеса. Повери му контрола върху такси компанията „1Taxi“, която притежава над 80 автомобила. Всеки, който иска да работи като такси, трябва да мине през фирмата на зетя на несебърския Ал Капоне. Да, но охранителният бос Николай Мечков също има своя такси компания, която е ръководена от банда здравеняци от Благоевград.

Зетят на Митьо Очите се оплакал, че гавазите на Мечков са пребили двама негови таксиджии и са ги принуждавали да работят за тях. Заради това несебърският бос свиква по спешност бригадата си и се отправя към ресторант „Фор Ю“, за да раздаде правосъдие. Е, сметките му излязоха грешни…“ – коментират ситуацията в Слънчев бряг.

Васил и Станислава стягаха сватба

Васил и Станислава стягаха сватба

Ресторантът в Слънчев бряг, който стана арена на невиждана мутренска масова стрелба, е собственост на пловдивския гангстер Борис Димитров – Боре Канадеца. От години той е разследван за трафик на дрога. Дълго време бе сред най-близките хора на Митьо Очите. Някои твърдят, че той даже е помогнал на сватбата на Димитър Желязков със съпругата му Тянка, която загина в жесток атентат през 2001 г. През последните месеци обаче Канадеца влязъл в траен конфликт с Митьо, тъй като помогнал на врагове на Желязков да се укрият от правосъдието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар