Тайна на Роси Кирилова за перфектна визия

Тайна на Роси Кирилова за перфектна визия
5 (100%) 1 vote

Ето каква е тайната за перфектна визия на Роси Кирилова

Очарователната Роси Кирилова разкри тайната си за перфектен външен вид. Блондинката скоро ще навърши 53 години, но въпреки това е в перфектна форма. Тялото й е все така стегнато. Единствено незначителни бръчици по лицето й подсказват, че младостта отдавна я е подминала.

Обичаната изпълнителка сподели пред „Всеки ден“, че поддържа тялото си с бягане. Ежедневно тя тича по три километра. Блондинката е убедена, че това е причината днес да изглежда по този начин. Изпълнителката споделя, че тичането я зарежда с енергия.

Освен спорта с енергия я зарежда й най-голямата страст. Роси Кирилова обожава животните. Тя посвещава голяма част от времето си на хуманна кауза – грижи се изоставени и болни животни. Певицата дори създаде фондация, чиято дейност е посветена на грижи и закрила за четириногите. В дома си тя е приютила няколко кучета и котки, които обгрижва ежедневно.

Роси Кирилова

Роси Кирилова поддържа тялото си с тичане

Колежки на Роси Кирилова коментират, че тайна за младостта й е друга. Те са убедени, че блондинката е успяла да запази тялото си в този вид заради отказа си да стане майка.

Преди година се появи слух, че блондинката се е подложила на манипулация за увеличаване на бюста. Запознати коментират че тя си е поставила и ботокс, което е видно от опънатото й лице. Факт е, че по лицето й почти няма бръчки и кожата й изглежда все така свежа и опъната, както преди десетилетие.

Идеята за поставянето на имплантите била на нейния пиар. Първоначално всичко започнало на майтап. След подмятанията, които обичаната изпълнителка първоначално не приемала сериозно, внезапно решила да се подложи на операцията. Преди време Роси Кирилова сподели в интервю, че всеки има право да избере своя начин да се поддържа и да изглежда добре. Изпълнителката намекна, че залага единствено на безобидни методи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар