Имението на Митьо Очите (Къде живее простреляният бос + Снимки)

Имението на Митьо Очите (Къде живее простреляният бос + Снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Къщата на Митьо Очите втори ден е празна и мълчалива, фамилията му се изнесла след стрелбата

Резиденцията на Митьо Очите е разположена до древния град Кошарица. Там в подножието на планината къщата на несебърското страшилище е в съседство с други тузарски палати.Къщата на Митьо Очите

Селището е непристъпно. В този район най-богатите бизнесмени от Южното Черноморие са собственици на крепости с по няколко декара оградени с високи стени дворове.

Своеобразното богаташко селище е защитено от дебнещи камери върху високите дувари. Домът на Очите има и жива охрана. Поне така предупреждават табелите.

Димитър Желязков заживява в скъпарката си резиденция малко след като излезе от затвора. Където близо 5 години бе в изгнание. Документално имението е на вуйчо му. Но никой не се съмнява, че това е просто трик. А истинският собственик е Очите.

Несебърският бос заведе в къщата годеницата си Антигона. Която го дари със син. Още по времето на затворническия му период. Блондинката доказа на любимия си, че го обича до полуда. И му остана вярна цели 4 години докато търка наровете в панделата, научаваме от изданието ПИК.

Антигона е от известен поморийски род. Красавицата се жертва заради Очите. Призна се за виновна по обвинение за пране на пари. Само любимият й да отърве затвора. Една нова присъда би му коствала още поне година зад решетките.

С такава саможертва могат да се похвалят само майка му и нейният брат. Те като истински сицилиански мафиоти поеха вина вместо Митьо Очите. Доказвайки, че фамилията е най-важна от всичко.

Според свидетели те също до скоро са били в имението. Но от вчера зад дебелите стени не личи да има следи от живот. След трагичната престрелка в Слънчака никой не влиза, нито излиза от портите. Единствените живи обитатели са охранителите.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар