Бременната Мика Стоичкова не е на себе си

Бременната Мика Стоичкова не е на себе си
4 (80%) 3 votes

Бременната Мика Стоичкова изпадна в истерия

Бременната Мика Стоичкова не е на себе си. Въпреки, че се прибра в Маями преди борени дни, тя мисли много скоро да напусне Америка. Бъдещата майка е изпаднала в истерия заради ежедневните урагани, на които става свидетел ежедневно в Маями. По това време на годината там валят обилни дъждове, придружени с ураганни ветрове. Но очевидно климата в Америка не понася на футболната щерка.

Вероятно заради бушуващите хормони, бъдещата майка се чувства несигурност. Тя се страхува от наводнения. В съзнанието постоянно изплуват драматични картини и тя се притеснява да не случи нещо, което би навредило на нероденото й дете. Мика Стоичова е решена да напусне Америка и да се установи на някое по-спокойно място за живот. Бъдещата майка вече съжалява, че е напуснала Европа.

Мика Аикут

Бременната Мика иска да се върне в Европа

Тя вече е обсъдила с бъдещия си съпруг възможността да напуснат Америка. Нашенката иска да се върне в Европа. Но все още не е решила дали да се завърне в България или да се установи със съпруга си в Барселона, пише Хот арена.

В края на лятото Мика Стоичкова не само ще вземе в обятията си своето първородно дете, но и ще узакони връзката си с баща му. Двойката подготвя цели три сватби. У нас венчавката ще се състои в изискан хотелски комплекс в Правец, който вече е ангажиран за датата на щастливото събитие. В комплекса ще отседне целият футболен елит, който присъства на бенефисния мач на Христо Стоичков.

Една сватба ще има и в Маями, където са повечето от приятелите на Айкут. Бъдещият съпруг на Мика Стоичкова от години живее в Америка със семейството си.

Третата сватба ще бъде в Турция, където семейството на младоженеца ще сподели щастието си със своите роднини. Точната дата на предстоящата сватба все още не е известна на медиите.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар