4 версии за кървавата вендета срещу Митьо Очите

Гласувайте за статията
Ето ги основните версии, публикувани в „Уикенд“, по които работи МВР

Бежанци
Бандата на Митьо Очите прекарва сирийци и афганистанци през Малко Търново. Основни конкуренти в престъпната дейност са охранителният бос Миколай Мечков и Кюфтето, които бяха арестувани преди дни. Според запознати месечната печалба от трафика на бежанци надхвърля 1 милион лева. В последните месеци Димитър Желязков е започнал да губи позиции в трафика, което го е изнервило.

Наркотици
Макар и да не се занимав пряко с търговията с дрога, Митьо Очите прибира лепта от всички банди, които пласират наркотици по Южното Черноморие. Това лято позициите на Димитър Желязков са завзети от охранителната фирма VTA, гравитираща в миналото около СИК.

Митьо Очите бе прострелян с 5 куршума

Митьо Очите бе прострелян с 5 куршума

Проститутки
Всяко лято в Слънчев бряг и региона се изсипват между 500 и 800 проститутки. Тази година се очакват солидни печалби заради прогнозирания сериозен ръст на чуждестранни туристи. Затова и апетитите кой да контролира леките момичета, са засилени. След като от играта бе изкаран сливенския сводник Атанас Мъндев, Митьо Очите и бандата на Кюфтето спорят за контрола върху жриците на любовта. Счита се, че една оборотна проститутка прави около 1000 лева на ден, от които половината прибират покровителите й.

Таксита
Зетят на Митьо Очите контролира най-голямата такси фирма на юг от Бургас, която задължава шофьорите да работят за нея, отчитайки й сериозен процент. В същия сегмент интереси има и благоевградски подземен бос, работещ съвместно с тандема Николай Мечков – Кюфтето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар