Кой е Дудата – екзекуторът на Митьо Очите?

Кой е Дудата – екзекуторът на Митьо Очите?
3.5 (70%) 2 votes
Благоевградскит гангстер Дудата пръв открил огън по Митьо Очите

Дудата, който гравитира около арестувания преди дни охранителен бос Николай Мечков, е човекът, който пръв е открил стрелба срещу Митьо Очите и хората му и е ранил тежко несебърския мафиот – пише „Уикенд“.

Според очевидци на невиждания кървав мутренски сблъсък в Слънчев бряг в мафиотското меле са се включили общо над 40 души. Митьо Очите нахлул в ресторант „Фор Ю“ заедно с още 30-ина свои гавази, но бил посрещнат с огнестрелно оръжие. Първият, който натиснал спусъка на 9-милиметровия си пистолет „Макаров“, бил благоевградчанин с прякор Дудата, който събирал лепта от таксиметровите шофьори от името на Николай Мечков.

Мъж в сини дрехи и гола глава, отговарящ на описанието на Дудата, бе изведен от ресторанта около час след касапницата. Заедно с Дудата бяха арестувани още няколко души, сред които и една жена. Според твърдения на посетители на ресторанта, арестуваната дама опитала да скрие и изнесе пистолетите, с които благоевградските мутри посрещнали гвардията на Митьо Очите.

Няколко души са задържаните след екшъна с бандата на Митьо Очите

Няколко души са задържаните след екшъна с бандата на Митьо Очите

„Мъжът, който е убит, е бил от близкото обкръжение на Димитър Желязков“ – съобщиха разследващите.
Около 40 души са участвали в престрелката, тепърва ще излизат наяве нови доказателства и подробности – коментира в Сланчев бряг главният секретар на МВР Георги Костов. Той официално съобщи, че има двама задържани веднага след инцидента, заподозрени в убийство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар