Човек на Митьо Очите го предал?

Човек на Митьо Очите го предал?
4 (80%) 1 vote

Митьо Очите е бил предаден от свой

Митьо Очите беше застрелян заради предателство на свой човек

Митьо Очите е бил предаден от свой и това е довело до стрелбата срещу него. Предателят съобщил на поморийските му врагове, че наркобосът е на път с мутрите си към фаталния ресторант, в който се разигра екшъна, а целта му е била да мъсти на собственика на заведението Божидар Георгиев, по прякор Божо Кайена.

Митьо Очите

Митьо Очите

Все още обаче няма яснота кой е предателят и защо е действал по този начин. Знае се само, че в редиците на аверите на простреляния Митьо в момента тече собствено вътрешно разследване. Проверява се кой къде е бил и с кого е говорил по телефона в часовете преди стрелбата.

В ъндърграунд средите са категорични, че в момента, в който стане ясна самоличността на къртицата, този човек ще бъде убит, при това най-вероятно публично, за назидание.

Гангстерската война започва заради кандидат-зетя на Очите – Денис Ким, който се скарва с дясната ръка на Кайена заради паркомясто. Бесен, Очите хуква да мъсти. Гавазите на Георгиев са предупредени от хора на Очите и чакат в засада със заредени оръжия. В резултат на нея Желязков е направен на решето, въпреки че е с бронежилетка. Гардът му Александър Алексиев-Водолаза е убит на място. Куршум продупчва бедрото и на охранителя Николай Маринов – Кольо Магерато от бандата на Очите.

Състоянието на наркобоса все още е критично като не се знае дори да оживее, какви ще бъдат последствията за здравето му, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар