Човек на Митьо Очите разкри истината за кървавата вендета

Човек на Митьо Очите разкри истината за кървавата вендета
4.25 (85%) 4 votes

Спорът между двата лагера не датира от вчера, а от две години

Един от хората на Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите разкри истинската причина за кървавата вендета в Слънчев бряг, при която бе убит един от охранителите на несебърския наркобос, а самият той получи фатални наранявания.

От твърденията на приближения до Митьо Очите става ясно, че кървавият екшън не е бил за паркомясто, както полицейските власти се опитаха да уверят обществото, а за да се разберат финално за територии и проценти.
Мъжът, който разкри истинската причина за екшъна е работил доста време за несебърския наркобос, а след това преминал в редиците на опонента му – Божо Козела, с когото стана спречкването миналата вечер.

Митьо Очите

Спорът между двата лагера не датира от вчера, а от две години

Истината е, че спорът между Божидар Георгиев–Божо Козела и Митьо Очите била за влияние на наркопазара в Слънчев бряг. Хората на Козела категорично не били съгласни с условията поставени от Желязков, отбелязва Би Ти Ви.

Хората, с които екипът на Митьо Очите влезе в пререкание се водят „Бригадата на „Оксижен””. Именно те продават на теритоията на известната дискотека каквото си пожелаят, а дилърите на несебърския наркобос биват бити и изгонени от там.
Спорът между двата лагера не датира от вчера, а от две години. Стигнало се до там, че започнали не само да се бият, а и да се колят. Повече от очевидно е, че по черноморските курорти мутрите си живеят така, сякаш още се намираме в 90-те години на миналия век.

Мъжът, разкрил истината за кървавата вендета твърди, че дори някой да ви заколи, никой няма да разбере или да ви открият.
Срещата между двата лагера трябвало да се проведе във въпросната вечер, но Божо Козела така и не се появили. Хората му категорично тропнали по масата, че няма да плащат нищо и допълнили, че ситуацията остава непроменена.

От охраната на Митьо Очите започнали да демонстрират, че са въоръжени с остри предмети, но той им направил знак да си мълчат, че момчетата на отсрещната страна са надъхани и надрусани.
Човекът, разкрил истината твърди, че полицейските власти в Слънчев бряг са наясно с тази битка, но им е по-удобно да си мълчат, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар