„ВИП Брадър“ и „Фермата“ в люта битка за участници (Вижте за кого се бият)

Гласувайте за статията

Екипите на „ВИП Брадър“ и „Фермата“ са в люта надпревара за съквартиранти, Динко от  Ямбол пръв влиза при Големия брат

Голяма изненада гласят от шоуто „ВИП Брадър“ за зрителите си наесен. Динко от Ямбол или по известен като „Ловеца на бежанци“ ще е гвоздеят на риалити формата.Динко 1

Провинциалистът, който се превърна в звезда за българите защото стана ловец на бежанци е сключил споразумение с продуцента на „Олд скуул”. И ще участва в шоуто „ВИП Брадър“.

И не само е подписал договор да влезе в Къщата. Слуховете мълвят, че се е договорил за колосален хонорар. Героят на стотици българи ще грабне 100 хилядарки. Ако може да се вярва на всичко, което се говори.

Примитивния ловец на мигранти ще забавлява аудиторията на най-голямата ефирна медия. За мъдростите, които ще ръси в национален ефир траперът ще се облажи с половината сума авансово. Един вид го капарират.

Динко бил ухажван и от аграрното шоу „Фермата“. Те се точели да го привлекат като участник. Но преговорите между ямболията и продуцентите не стигнали до консенсус.

Динко разкрива, че и от двете предавания получил предложение. Но само от „ВИП Брадър“ се съгласили на исканата от него сума. Той настоял за 100 хилядарки и нито стотинка по-малко. Затова и се договорил с Нова тв. От бТВ не щели да плащат толкова, научаваме от Hotarena.net.

Според запознати от „Фермата“ се готвят да отвърнат на удара. Смятали да примамят другия ловец на мигранти – Перата от Бургас. Но и там нещата не са много сигурни. Самодееца от Бургас в момента е подсъдим. Тъй, че ситуацията е комплицирана и твърде рискована, твърдят близки до риалити формата.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар