Ето какво не знаехме за бъдещия съпруг на Мика Стоичкова

Ето какво не знаехме за бъдещия съпруг на Мика Стоичкова
5 (100%) 1 vote

Бъдещият съпруг на Мика Стоичкова ще й подсигури приказен живот

Щерката на най-известния БГ футболист Мика Стоичкова ще живее като същинска принцеса със съпруга си. Айк Рамадан, който след броени седмици ще стане зет на Камата, от години върти успешен бизнес. Той е роден в Шумен, но целият му съзнателен живот е преминал в САЩ. Малко след появата му на бял свят неговите родители емигрирали в Америка. Семейството върти успешен бизнес отвъд Океана.

Христо Стоичков няма да даде щерка си на случаен човек. Зетят на футболиста има собствена компания, чиято основна дейност е отдаването на автомобили под наем. На своите клиенти Айки, както Мика Стоичкова го нарича, предлага само луксозни модели. Сред уникатите, които са собственост на предприемчивия млад мъж, са модели на Кадилак и Ламборгини. За младия бизнесмен работят няколко души, към които изискванията са да владеят няколко чужди езика, сред които и турски.

Мика Аикут

Любимият на Мика Стоичкова върти бизнес за милиони

Фирмата собственост на Айкут – „Лукс Айк Лимо“ предлага и допълнителни услуги като дринк енд драйв, наемане на шофьори за ергенски и момински партита и други поводи.

Очевидно семейство, от което Мика Стоичкова много скоро ще стане част, е в много добро финансово положение. Напук на слуховете, че Христо Стоичков се срамува от зет си, оказа се, че футболистът е доволен от избора на щерка си. Пред приятелите си той не спирал да се хвали с Айки.

Само след няколко месеца Камата ще стане дядо за пръв път. Зет му няма нищо против наследника му да носи името на дядо си. Клюките гласят, че детето е от мъжки пол и ще бъде кръстено на футболната легенда.

Мика Стоичкова и Айкут ще си кажат „Да“ в края на август месец, когато бременността на младоженката ще бъде напреднала.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар