Люси Иларионов се похвали с истинско чудо!

Люси Иларионов се похвали с истинско чудо!
4 (80%) 4 votes

Истинско чудо се случва с Люси Иларионов!

Люси Иларионов удари рекорда, смъкна цели четиридесет килограма. Режисьорът на чалга звездите си направи операция на стомаха и както обещаха лекарите в елитна клиника в Анкара, където му извършиха интервенцията, наистина е започнал да губи тегло.

За отрицателно време той е коренно променен и наистина продължава да слабее. Гаджето на Ани Хоанг потвърждава, че определено се чувства в топ форма. Възстановяването му също вървяло блестящо и най-после се чувствал добре.

Люси Иларионов

Люси Иларионов стопи цели 40 кила

Той вече спортувал, като бягал в парка, а също и плувал. Преди известно време Люси Иларионов не само че не спортуваше, ами и трудно ходеше. Той самият разказваше, че едвам успявал да изкачи две-три стъпала, без да се задъха от усилието.

Освен това се чувствал винаги напрегнат, получил диабет, високо кръвно от свръх наднорменото си тегло. Картинката толкова се сгъстила, че режисьорът получавал кръвотечение от носа си, само като седял на стола, без да извършва каквото и да е физическо усилие.

Заради това той се решил на тази крайна мярка, а именно да се оперира, като докторите му изрежат част от стомаха. Сега певецът вече внимавал какво яде. Той наблягал повече на мекото сирене, парени и варени зеленчуци и риба.

Стомахът му все още не бил в състояние да се справи с твърдата храна. Приятелите му твърдят, че дори забравял да се храни и им се налагало да го подсещат да го прави.

Ани Хоанг бе плътно до любимия си през цялото време. Певицата с виетнамски корени винаги е твърдяла, че харесва Люси такъв, какъвто е. Тя била против да се променя и респективно да се оперира. Но се съгласила единствено заради здравето му.

За операцията си в съседната държана Иларионов се бръкна с цели десет хиляди евро. Единственото, което го притеснявало в момента било кожата му да не висне и ситуацията да стане още по-ужасна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар