Димитър Рачков се върна към вредните си навици

Димитър Рачков се върна към вредните си навици
5 (100%) 1 vote

Напоследък актьорът е видимо състарен и напрегнат

Известният актьор Димитър Рачков отново се върна към старите си порочни навици, които са изключително вредни.

Напоследък той е изложен на сериозен стрес и множество нерви покрай работата си, което го е накарало да се върне отново към този навик.

От обкръжението на Димитър Рачков издават, че той отново е пропушил. До връщането му към стария порок се стигнало покрай напрегнатото ежедневие около финала на тазгодишния сезон на „Като две капки вода”.

Напоследък той изглежда доста състарен и изморен и очевидно се опитва да намери успокоение в цигарите. Той самият вероятно знае много добре, че те по никакъв начин не му помагат и дори му вредят, но въпреки това не е успял да устои на изкушението.

Димитър Рачков

Напоследък актьорът е видимо състарен и напрегнат

Димитър Рачков очевидно се опитва да навакса времето, в което не е пушил и сега пали цигара от цигара.
Почитателите на актьора все по-често започват да го оприличават на новинаря от Би Ти Ви Юксел Кадриев.

Те твърдят, че ако човек го погледне отдалече може спокойно да бъде объркан с новинаря, тъй като прическите им, са сходни.
В последно време Димитър Рачков губи все по-осезаемо косата си от двете страни на челото, но пък за сметка на това е пуснал доста солидно шкембенце, което изскача над тесните дънки, досущ като екранния партньор на Виктория Петрова.

Един от очевидците твърди, че ако не знаел, че се намира пред сградата на Нова тв е щял да си помисли, че вижда не Димитър Рачков, а Юксел Кадриев.
От думите му става ясно, че актьорът изхвърчал много бързо от сградата, в която се помещава медията и бързал нервно да запали цигара.
В рамките на осем минути, докато изчака таксито си, комикът изсмукал две цигари на бързо и изглеждал видимо стресиран.

От обкръжението му разкриват, че определено му се е събрало много в последно време и допълват, че от есента досега е почивал само две седмици, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар