Неподозирани разкрития за бъдещия зет на Христо Стоичков

Неподозирани разкрития за бъдещия зет на Христо Стоичков
4 (80%) 4 votes

След няколко месеца Камата ще се сроди официално със зет милионер

След като през последните няколко дни все по-усилено се носи мълвата за предстоящата сватба на голямата щерка на Христо Стоичков – Мика, наяве излязоха любопитни разкрития за бъдещия му зет.

Оказва се, че Айк Рамадан, както е истинското име на бъдещия зет на Христо Стоичков е доста заможен. Той е начело на компания за отдаване на луксозни коли под наем в Маями.
Човекът, от когото Мика очаква дете и ще се врече във вечна вярност, върти бизнес за милиони долари.

Христо Стоичков

След няколко месеца Камата ще се сроди официално със зет милионер

Айкут, който само след няколко месеца ще се сроди официално с най-големия футболист на България – Христо Стоичков на практика е доста заможен.
Компанията на бъдещия зет на Камата – „Лукс Айк Лимо“ осигурява транспорт и ескорт с автомобили на заможни клиенти, при това лимузините са от най-висок клас.

Запознати издават, че в автопарка на компанията фигурират лимузини „Ауди“, „Ламборгини Галярдо“, джипове „Кадилак Ескалейд“ и редица други марки спортни автомобили.
За бъдещия мъж на Мика работят няколко човека. Основното изискване да започнеш работа при него било да владееш няколко езика – турски, испански и английски, а отскоро в списъка е влязъл и българският (по разбираеми причини).

Освен това той предлага и услугата „Drink and drive”, което означава, че автомобилите могат да бъдат наети с шофьор, за да се приберете у дома след стабилен запой на поредния купон.
В официалния сайт на „Лукс Айк Лимо“ са посочени изрично всички видове услуги, при които луксозните автомобили могат да бъдат на разположение на клиента като се започне от сватбени тържества, транспорт за фирмени и корпоративни партита, момински и ергенски партита, ВИП събития и др.

Другото, което се знае за бъдещия зет на Христо Стоичков е, че е роден в Шумен, но семейството му емигрирало зад Океана преди доста години.
По всичко личи, че щастието им се е усмихнало, за да може днес Айк да управлява подобен бизнес, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар